دسته : -مبانی و پیشینه نظری
فرمت فایل : word
حجم فایل : 57 KB
تعداد صفحات : 50
بازدیدها : 1335
برچسبها : خود ناتوان سازی مبانی نظری
مبلغ : 10000 تومان
خرید این فایلفایل دانلودی فوق در فرمت ورد و قابل ویرایش، مربوط به فصل دوم پایان نامه شامل مبانی نظری و پیشینه پژوهش خود ناتوان سازی می باشد که همراه با منبع نویسی درون متنی به شیوه APA توضیحات نظری کامل، پیشینه داخلی و خارجی و رفرنس نویسی و پاورقی دقیق و مناسب است.
در ادامه به توضیح فهرست مطالب و نیز اشاره ای کوتاه به بخشهایی از متن پیشینه نظری خود ناتوان سازی
می پردازیم.
در چند دهه پیش برگلاس و جونز و همکارانش نظر دادند که افراد تلاش می کنند تا شرایط رفتارشان را طوری تنظیم کنند که اگر عملکردشان ضعیف باشد، این شرایط پیش از فقدان توانایی و ارزشمندی به عنوان عملکرد ضعیف جلوه نماید. به عبارت دیگر، افراد مجموعه ای از راهبردها را به کار می گیرند تا به عنوان قربانیان شرایط و نه ناتوان به آن ها نگریسته شود برگلاس و جونز این راهبردها را خود ناتوان سازی نامیدند زیرا استفاده از آن ها ممکن است به تضعیف عملکرد بینجامد.
راهبردهای خودناتوان سازی آن شرایط پیش آیندی هستند که افراد فراهم می سازند به این امید که جانشین عواملی شوند که در آینده ممکن است شایستگی آنان را مورد تردید قرار دهد. آرمانی آن است که افراد این شرایط را در عوامل بیرونی جست و جو کنند نه در عوامل درونی به نظر برگلاس و جونز خودناتوان سازی عبارت است از هر عمل یا زمینه عملی که به فرد امکان می دهد تا شکست را به عوامل بیرونی (بهانه) و موفقّیت را (به منظور کسب افتخار) به عوامل درونی نسبت دهد. ...
بنا به نظر برگلاس و جونز افراد به خاطر حفظ تصویر خود مثبت به استفاده از راهبردهای خودناتوان سازی روی می آورند، با این وجود اسمیت و همکاران استفاده از این راهبردها را گسترش داده و اظهار داشتند که علاوه بر حفظ تصویر خود مثبت هم چنین افراد از این راهبردها استفاده می کنند تا از اثبات تصویر خود منفی اجتناب کنند.
در پژوهش های مختلفی که در این رابطه انجام گرفته است، معلوم شده است که خودناتوان سازی سه زیربنای انگیزشی دارد که افراد را وادار به استفاده از این راهبردها می نماید.
1- تعریف مفهومی شک
2- اساس عمومی-خصوصی خودناتوان سازی
3- نقش های خودحمایتی خودارتقایی
...
ریحانه شهیدی در پژوهشی با عنوان اثر بخشی گشتالت درمانی به شیوه گروهی بر افزایش جرأت ورزی و کاهش افسردگی دانش آموزان دختر به این نتیجه رسید که شرکت کنندگان در گروه های گشتالت درمانی به بهترین نحو آزادی و اشتیاق را در افراد جهت تغییر ایجاد نماید و باعث افزایش جرأت ورزی شود.
ربیعی و همکاران در پژوهشی با موضوع شناخت اثر بخشی برنامه جرأت ورزی مدرسه محور بر مهارت های خود تصمیم گیری و خود حمایتی دانش آموزان دبیرستانی به این نتیجه رسید که برنامه های جرأت ورزی در دانش آموزان دبیرستانی منجر به افزایش مهارت های خود تصمیم گیری و خود حمایتی می شود.
اسلامی و همکاران در پژوهشی با عنوان ارزیابی اثربخشی برنامه جرأت ورزی بر میزان استرس، اضطراب و افسردگی دانش آموزان دبیرستانی دریافتند که اجرای برنامه های جرأت ورزی در دانش آموزان سنین دبیرستانی منجر به کاهش میزان اضطراب، استرس و افسردگی آنان می شود.
در پژوهشی فهیمه پیرساقی به بررسی اثربخشی آموزش خود متمایزسازی بر جرأت ورزی نمود و دریافت که که آموزش مؤلفه های خود متمایزسازی منجر به افزایش جرأت ورزی می شود.
...
فهرست مطالب:
نظریه های مربوط به خودناتوان سازی
نظریه آدلر
نظریه موری
نظریه اسناد
نظریه خودارزشی
نظریه هدف
تعریف خودناتوان سازی
تعریف خودناتوان سازی تحصیلی
زیربنای انگیزشی خودناتوان سازی
تعریف مفهومی شک
اساس عمومی-خصوصی خودناتوان سازی
نقش های خودحمایتی خودارتقایی
خودناتوان سازی و عملکرد تحصیلی
خودناتوان سازی و تقلب
پیامدهای عاطفی خودناتوان سازی
تحقیقات انجام شده در داخل کشور (پیشینه پژوهش خود ناتوان سازی)
تحقیقات انجام شده در خارج از کشور (پیشینه پژوهش خود ناتوان سازی)
منابع فارسی
منابع انگلیسی