مقاله دیدگاه نوین در مدیریت و ارزیابی عملکرد

مقاله دیدگاه نوین در مدیریت و ارزیابی عملکرد مقاله دیدگاه نوین در مدیریت و ارزیابی عملکرد

دسته : مدیریت

فرمت فایل : word

حجم فایل : 22 KB

تعداد صفحات : 32

بازدیدها : 319

برچسبها : مقاله مدیریت مدیریت عملکرد ارزیابی عملکرد

مبلغ : 3000 تومان

خرید این فایل

دانلود مقاله تحقیقاتی دیدگاه نوین در مدیریت عملکرد - ارزیابی عملکرد

دیدگاه نوین در مدیریت عملکرد - ارزیابی عملکرد

برای هدایت عملکرد شاخص هایی ارائه گردیده است که مهمترین آن بهره وری و برخورداری مدیران از دانش فنی و دانش علم مدیریت و تجربه و آگاهی از بهره وری می باشد سپس ارزیابی عملکرد در فرآیندها متفاوت می باشد. در ارزیابی عملکرد اگر عملکردها بصورت کمی باشد محاسبه آن و ارزیابی آن خیلی آسان خواهد بود برای بهتر به نتیجه رسیدن در نظام شایسته سالاری ارتقاء عمودی و پرهیز از ارتقاء و انتصابهای افقی است و مدیران از رده های پایین و میانی به سطوح مدیریت کل و مدیریت ارشد نایل آیند و این مهم رعایت عدل و انصاف هم می باشد. بطوریکه در ارزشیابی عملکرد به آن توجه خاص گردیده و یکی از مبانی اساسی عملکرد می باشد و انتظار می رود در ایران هم انتصابها بر اساس شایسته سالاری و براساس تجارب و علم و فنون و علم مدیریت و ارتقاء های عمودی از پایین به بالا بصورت پذیرد و از انتصاب افرادی که دارای تجربه و علوم و فنون و علم مدیریت از همان شغل نیستند بخصوص در سطح مدیران جزء مدیران کل و مدیران ارشد پرهیز شود و حتی شایسته است در این خصوص سازمان مدیریت برنامه ریزی کشور الگوهای کاربردی و راهبری را به طور جدی بکار ببرد تا شاهد بکار گماری مدیران خلاق، با تجربه و برخوردار از علوم و فنون و علم مدیریت در همان رشته و رسته شغلی باشیم. که در این قسمت با دیدگاه های نوین در مدیریت عملکرد و ارزیابی عملکرد و بررسی راهکارهای متفاوت انتظار می رود مدیریت عملکرد بهینه را همه شاهد باشیم.

تهیه طرح ارزیابی عملکرد

نظام ارزشیابی باید بتواند تصویری دقیق از عملکرد شغل فرد را ترسیم کند. برای رسیدن به این مقصود نظام ارزشیابی باید مبتنی بر اطلاعات شغل، قابل عمل و دارای معیار بوده و از مقیاسهای قابل اعتماد استفاده نماید. نظام ارزشیابی مبتنی بر شغل به این معنی است که نظام مزبور آنچنان رفتارهای حساس را مورد ارزیابی قرار دهد که تعیین کننده موفقیت شغلی می باشند اگر ارزشیابی مربوط به شغل نباشد یقیناً بی اعتبار و فاقد روایی لازم خواهد بود.

کاربردی بودن نظام ارزشیابی

اما یک نظام ارزشیابی مبتنی بر شغل باید کاربردی نیز باشد. نظام وقتی کاربردی است که برای کارکنان و افراد ارزیابی کننده قابل درک و فهم باشد. یک روش ارزشیابی پیچیده و غیره کاربردی ممکن است باعث ناراحتی افراد شده و اثر بخشی ارزشیابی را کاهش دهد. مفهوم دیگر کاربردی بودن نظام ارزشیابی آن است که ارزشیابی بر معیارهای عملکردی مبتنی باشد.

معیارهای عملکرد

ارزشیابی عملکرد به معیارهای عملکرد احتیاج دارد. معیارهای عملکرد مشخصه هایی هستند که عملکرد به وسیله آنها اندازه گیری می شود. برای اینکه معیارها موثر باشند لازم است با نتایج مورد انتظار از هر شغل ارتباط داشته باشند معیارها نباید به طور اختیاری برقرار شوند، بلکه اطلاعات لازم در مورد آنها باید از طریق تجزیه و تحلیل شغل جمع آوری می شود. از تجزیه و تحلیل شغل با انجام تجزیه و تحلیل عملکرد کارکنان موجود معیارهای خاص عملکرد بوجود می آید. ...

فهرست مطالب مقاله

دیدگاه نوین در مدیریت عملکرد - ارزیابی عملکرد

مقدمه

ضرورت بهره وری

بهبود بهره وری

انصاف در کار

چند ویژگی شاخص سازمانهایی با عملکرد برتر

فرهنگ عملکرد برتر

نظام مدیریتی

عناصر نظام ارزشیابی عملکرد

مسئولیت طراحی نظام ارزشیابی

تهیه طرح ارزیابی عملکرد

رهنمودهایی برای اثربخشی مصاحبه ارزشیابی عملکرد

فرآیند ارزیابی عملکرد کارکنان

خلاصه

منابع

خرید و دانلود آنی فایل

به اشتراک بگذارید

Alternate Text

آیا سوال یا مشکلی دارید؟

از طریق این فرم با ما در تماس باشید